Nästan hela gänget!

Gullbrannagården hösten 2022

Hösten 2022 var vi ett gäng familjer på läger på Gullbrannagården! Vi fick en härligt helg tillsammans med mycket lek, djupa samtal, nya vänner, skratt och gråt, Kahoots och fantastiskt väder! Alla familjer bodde i varsin fin stuga med litet kök och toalett. Uppskattas när man har någon i familjen som kanske har en mage som klyddar från och till. 


Vi åt gemensamma måltider i Gullbrannagårdens restaurang och hade en lokal där vi kunde ha lite aktiviteter. Men vi var

framförallt utomhus, och på området fanns det många aktiviteter för barnen. Där fanns lekplatser, minigolf, hoppkudde,

linbana, pingis mm. Vi tog också en långpromenad ner till stranden på lördag förmiddag och även om det kändes att hösten hade kommit så värmde solen skönt! Detta första läger hade vi ganska så fritt program och vi bestämde lite efterhand tillsammans vad vi skulle göra. Eftersom detta var första gången vi anordnade ett lite större läger, och på ett nytt ställe, så var det mycket praktiskt som skulle falla på plats. Nu känner vi oss fyllda med idéer och inspiration till hur vi ska kunna göra lägret ännu bättre nästa år! För vi i styrelsen var helt överens om att vi vill ordna läger fler gånger! Och då ha ett lite mer detaljerat program och försöka hitta fler sponsorer så det kan bli billigare för deltagande familjer. Nedan ser ni lite foton från vår fantastiska helg! 

Har ni några frågor eller input till kommande läger så hör gärna av er! Längst ner på denna sida finns  ett formulär ni kan fylla i och skicka in. 


Stort tack till våra sponsorer!

korvbrödsbagarn

Damstahl

Svensk cater

Fyll gärna i input till kommande läger!