Gullbrannagården hösten 2023

Då är vi hemma igen efter vårt familjeläger på Gullbranngården utanför Halmstad! Det var andra året vi var där och även i år blev det väldigt lyckat! Vi är så tacksamma för att kunna göra detta tillsammans och för att alla från förra året återvände och att vi fick möjlighet att lära känna nya familjer också. I år var yngsta deltagaren med Hirschsprungs 11 månader och äldsta 45 år!


Även i år bodde alla i varsin stuga med ett litet kök och toalett, och vi åt gott i restaurang Fyren. En av våra deltagare valde att fira sin 10-årsdag med oss! Så det blev extra fin eftermiddagsfika med tårta på lördagen.
Vi hade ett antal olika aktiviteter tillsammans som 5-kamp, minigolf, tipspromenad, musik quiz och bad i badtunnorna på lördag kväll. Förutom det fanns det mycket aktiviteter för barnen på området. Och ju fler roliga aktiviteter för barnen desto fler möjligheter till samtal för oss föräldrar!
Nu är vi tacksamma och glada över ännu fler nya fantastiska bekantskaper! Och planering för nästa års läger är redan på gång!

Stort tack till våra sponsorer!

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till våra privata sponsorer och @bilcentrumgruppen för Era bidrag som ger oss möjlighet att sätta en extra guldkant på lägret och ändå hålla kostnaderna för varje enskild familj nere. Vi vill även tacka @gullbrannagarden för denna fantastiska helg!


Fyll gärna i input till kommande läger!