Välkomna på träff 11 mars

Vilken fantastisk dag vi fick i Lund! Under förmiddagen fick vi lyssna till läkare och forskare från barnklinikerna i Lund och Stockholm.

Medverkande från Lund var överläkare och docent Pernilla Stenström, Charlotte Castor (forskare inom omvårdnad), Lovisa Telborn (forskare och dietist). Med på länk från Stockholm och Karolinska hade vi överläkare och professor Thomas Wester samt läkare och forskare Anna Löf Granström.

På eftermiddagen fick vi lyssna till Malin Söderberg, Föräldra- och familjecoach. Mer info om Malin hittar ni längre ner på sidan.
Dagen har även inneburit öppna och glada diskussioner kring livet med Hirschsprung's. Med på plats fanns familjer som precis fått barn med denna sjukdom, syskon och vuxna med Hirschsprung's.

På plats i Lund hade vi familjer från bla Kungsbacka, Värnamo och Kalmar. Och på länk hade vi familjer från bla Luleå och Umeå! Fantastiskt att kunna nå ut till så många i vårt avlånga land.
Mer information om dagen kommer snart!


Jag heter Malin Söderberg och driver Söderberg Coaching AB. Jag hjälper föräldrar att hitta sin inneboende trygghet och familjer att kommunicera och förstå varandra bättre. Jag coachar individuellt och i grupper, föreläser och utbildar. Arbetar ute på skolor, förskolor, föreningar och företag för en nerstressad vardag och arbetsmiljö som ökar kreativitet, närvaro och produktivitet och samtidigt minskar reaktivitet och upplevd stress. Mamma till två killar snart 6 och 20 år gamla. Min man och jag bor med familjen i Kämpinge i Skåne, söder om Malmö. 
Vill ni veta mer så titta gärna in på https://www.soderbergcoaching.se/ 
Ser fram emot att träffa er!